Unsere Lebensmittel

Tabellen mit Vitaminen und Mineralstoffen, essentiellen Fettsäuren, Kalorien, Eiweiß, Fett und Kohlenhydraten

Elmadfa, Ibrahim/Fritzsche, Doris

206 Seiten

12,90 €
Inkl. 7% Steuern

Lieferzeit: 5 Werktage(inkl . Versand)

Ibrahim Elmadfa / Doris Fritzsche Ulmers Large Nutrient Table: Vitamins, Minerals and Essential Fatty Acids, with Examples from Professional PracticeWhat vitamins, minerals and essential fatty acids are there, and in which foods can they be found? How can you meet your daily intake requirements for these substances? In this book, youll find the answers to all these questions concerning the essential nutrients in our food, with up-to-date details of nutrient levels and a wealth of additional information on calories, carbohydrates and fats in many foodstuffs.

Prof. Dr. Ibrahim Elmadfa ist Professor am Institut für Ernährungswissenschaften der Universität Wien mit den Forschungsschwerpunkten Ernährung des Menschen und Lebensmittelsicherheit.

Mehr Informationen
Autor Elmadfa, Ibrahim/Fritzsche, Doris
Verlag Verlag Eugen Ulmer
ISBN 9783800146482
ISBN/EAN 9783800146482
Lieferzeit 5 Werktage(inkl . Versand)
Erscheinungsdatum 04.01.2005
Einband Kartoniert
Format 1.2 x 23.5 x 17.1
Seitenzahl 206 S.
Gewicht 451

Weitere Informationen

Mehr Informationen
Verlag Verlag Eugen Ulmer
ISBN 9783800146482
Erscheinungsdatum 04.01.2005
Einband Kartoniert
Format 1.2 x 23.5 x 17.1
Gewicht 451

Ibrahim Elmadfa / Doris Fritzsche Ulmers Large Nutrient Table: Vitamins, Minerals and Essential Fatty Acids, with Examples from Professional PracticeWhat vitamins, minerals and essential fatty acids are there, and in which foods can they be found? How can you meet your daily intake requirements for these substances? In this book, youll find the answers to all these questions concerning the essential nutrients in our food, with up-to-date details of nutrient levels and a wealth of additional information on calories, carbohydrates and fats in many foodstuffs.

Prof. Dr. Ibrahim Elmadfa ist Professor am Institut für Ernährungswissenschaften der Universität Wien mit den Forschungsschwerpunkten Ernährung des Menschen und Lebensmittelsicherheit.

 

Kategorie